Home » Frissítés » Mai feltöltések

Mai feltöltések

J. S. Bach: h-moll szvitjének Badinerie tétele többféle „kiszerelésben”. A teljes zenekari anyag, fuvola+zongora és fuvola quintett (4 fuvola+altfuvola)


3 hozzászólás

  1. Remek az oldal, gratulálok! Kár, hogy a Köhler Op.33. 1. 3. gyakorlatban bennemaradt a magyar kotta sajtóhibája… a-g-g-e helyett a-fisz-e-g van a 10. ütemben.(Úgy, mint a következő analóg helyen.) Gondolom ha a magyar – Prőhle féle- kiadás alapján készült a kotta, akkor a többi gyakorlatban található sajtóhiba is benne van. Át kellene nézni és összevetni a német kiadással. Sajnos nagyon sokan tanítják hibás hangokkal a Köhler gyakorlatokat. Jó munkát, kitartást kívánok az oldalhoz!

  2. Bocsánat! Rossz hangokat írtam: a-g-g-e helyett a-fisz-g-e a helyes! Sajnálom!

    • Nagyon köszönöm a korrekciót! Már javítottam is! A helyzet az, hogy az első négyet a Pröhle kiadásból csináltam, utána még másik két kiadást is használtam. Az egyik egy friss amerikai, amiben még több az instrukció, mint a magyarban, a másik egy 1905-ös Carl Fischer (szintén amerikai), ami „puritánabb”. Ettől még persze lehetnek további hibák, de számítok a hasonló javító célú kommentekre. Még egyszer köszönöm!

Leave a comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Legutóbbi bejegyzések

Archívum